Hyppää sisältöön

Kotimajoitusverkoston ja tukiyhdistyksen yhteinen kehittämispäivä

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Helsinki, Maikki Friberg – koti, Bulevardi 11 A 1

Kotimajoitusverkoston toiminnassa mukana olevat tai aiemmin verkostossa toimineet on kutsuttu Helsinkiin yhteiseen kehittämispäivään. Päivään mahtuu vielä lisää osallistujia!  

Toivomme mukaan verkoston tai sen paikallisryhmien toiminnan koordinointiin ja majoitusten fasilitointiin osallistuneita sekä majoittajia. Luvassa antoisia keskusteluja ja mukavaa yhdessäoloa muiden verkostolaisten kanssa.

Korvaamme kehittämispäivään osallistuvien matkakulut ja järjestämme tarvittaessa ilmaisen hotellimajoituksen kauempaa tuleville (perjantaista ja/tai lauantaista sunnuntaihin). 

Alustava ohjelma:  

9:30-10:00 Saapuminen ja kahvit  

10:00 – 12:00 Alustus ja yhteinen keskustelu 

12:00 – 13:00 Lounas  

13:00 – 17:30 Kehittämisosio sis. kahvitauon    

18:30 Päivällinen lähistöllä sijaitsevassa ravintolassa  

Alustuksessa kuulemme tutkija Paula Merikoskea, joka on hiljattain väitellyt turvapaikahakijoiden kotimajoituksesta paikallisten majoittajien näkökulmasta.

Iltapäivän kehittämisosiossa käymme läpi verkoston ja yhdistyksen toiminnan nykytilaa ja ideoimme yhdessä tulevaa.

Yhdistykselle ollaan valmistelemassa strategiaa pitkäjänteisen toiminnan varmistamiseksi, ja tarkoitus on saada siihen verkostolaisten näkökulmia.  

Ilmoittauduthan mukaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.10. osoitteeseen e.kuhlefelt@kotimajoitusverkosto.fi. Ilmoita samalla, tarvitsetko hotellimajoitusta  yhdeksi vai kahdeksi yöksi sekä mahdolliset erityisruokavaliot.  Varatun peruuttamattoman hotellimajoituksen hinnan joudumme perimään osallistujalta. Matkakulut korvataan Evalle toimitettavaa matkalaskua ja julkisen liikenteen kuitteja vastaan.   

Lämpimästi tervetuloa!  

Jaa somessa: