Hyppää sisältöön

KOTIMAJOITUS-KOULUTUS TOIMINNASTA KIINNOSTUNEILLE ZOOMISSA 24.10.2023 – Tervetuloa mukaan!

Aikataulu:
Linkki: Avaa WWW-sivu

KENELLE?
Oletko turvapaikanhakijan tai tilapäistä suojelua saavan ukrainalaisen kotimajoittaja? Tai kiinnostunut majoittamaan suojelua hakevia kotonasi? Mukana vapaaehtoisena tukemassa kotimajoituksia tai kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta Kotimajoitusverkostossa?
Kotimajoitusverkosto ja sen tukiyhdistys toimivat kotimajoitusten koordinoimiseksi ja tukemiseksi. Tuemme kotimajoittajia, autamme alkuun ja koulutamme toiminnasta kiinnostuneita.

MISTÄ PUHUMME?
Koulutuksissa käydään läpi kaikki oleelliset perusasiat. Mitä kannattaa ottaa huomioon ennen kotimajoitukseen ryhtymistä? Millaisia periaatteita toiminnassa on, ja kuka on vastuussa mistäkin asiasta? Mistä yhteisistä arjen asioista kannattaa sopia etukäteen majoittajan ja majoittuvien kesken? Millaista tukea voit saada yhdistykseltä?
Kuulet koulutuksessa muistakin ajankohtaisista asioista, jotka liittyvät turvapaikan hakemiseen ja tilapäiseen suojeluun Suomeen saapuville ukrainalaisille.
Koulutus sopii etenkin uusille kotimajoittajille tai jos harkitset majoituksen tarjoamista kotonasi. Tervetuloa mukaan!

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN
Koulutukseen ennakkoilmoittautuminen täällä: https://forms.office.com/e/8i2ERLvNS9

Lisätietoja koulutuksista saa tarvittaessa verkoston tukiyhdistyksen työntekijältä, puh. 044-2397049, e.kuhlefelt@kotimajoitusverkosto.fi, Eva Kotimajoitus

SYKSYN KOULUTUSKALENTERI
Syksyllä 2023 järjestämme useita virtuaalisia koulutuksia Zoomissa, ja voit tulla mukaan sinulle sopivana aikana. Koulutuskalenteri löytyy täältä.

Jaa somessa: