Hyppää sisältöön

KOTIMAJOITUKSEN TUKIYHDISTYS KOULUTTAA KEVÄÄLLÄ 2024 – Koulutuskalenteri

Aikataulu:
Tapahtumapaikka: Teams etäyhteys

Kenelle?

Oletko turvapaikanhakijan tai tilapäistä suojelua saavan ukrainalaisen kotimajoittaja? Tai kiinnostunut majoittamaan suojelua hakevia kotonasi? Mukana vapaaehtoisena tukemassa kotimajoituksia tai kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta Kotimajoitusverkostossa?

Kotimajoitusverkosto ja sen tukiyhdistys toimivat kotimajoitusten koordinoimiseksi ja tukemiseksi. Tuemme kotimajoittajia, autamme alkuun ja koulutamme toiminnasta kiinnostuneita.

Keväällä 2024 järjestämme useita virtuaalisia koulutuksia Teamsissa, ja voit tulla mukaan sinulle sopivana aikana.

Koulutusten ajankohdat:

Suomenkieliset etäkoulutukset Teamsissa torstaisin klo 18 – 20:

21.3.

18.4.

16.5.

6.6.

Ukrainankieliset koulutukset HelpCenterillä Vallilassa:

22.3.

26.4.

24.5.

28.6.

Mistä puhumme?

Koulutuksissa käydään läpi kaikki oleelliset perusasiat. Mitä kannattaa ottaa huomioon ennen kotimajoitukseen ryhtymistä? Millaisia periaatteita toiminnassa on, ja kuka on vastuussa mistäkin asiasta? Mistä yhteisistä arjen asioista kannattaa sopia etukäteen majoittajan ja majoittuvien kesken? Millaista tukea voit saada yhdistykseltä?

Kuulet koulutuksessa muistakin ajankohtaisista asioista, jotka liittyvät turvapaikan hakemiseen ja tilapäiseen suojeluun Suomeen saapuville ukrainalaisille.

Koulutus sopii etenkin uusille kotimajoittajille tai jos harkitset majoituksen tarjoamista kotonasi. Paikalla on myös kokenut kotimajoittaja kertomassa omista kokemuksistaan. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen ja lisätietoa:

Koulutuksiin on ennakkoilmoittautuminen: https://forms.office.com/e/8i2ERLvNS9

Lisätietoja koulutuksista saa tarvittaessa verkoston tukiyhdistyksen työntekijältä, puh. 044-9872594, h.vehkaoja@kotimajoitusverkosto.fi, Halja Kotimajoituksen Tuki

Jaa somessa: