Hyppää sisältöön

Kotimajoituksen tuki ry:n vuosikokous 2023

Kotimajoituksen tuki ry:n vuosikokous järjestetään 4.5.2023 klo 17.30. osoitteessa Siltasaarenkatu 4, Helsinki sekä etänä Teams-alustalla. Kutsu ja tiedot etäosallistumisesta on lähetetty yhdistyksen jäsenille.

Vuosikokouksessa hyväksytään toimintakertomus ja tilinpäätös, päätetään vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille, vahvistetaan toimintasuunnitelma, budjetti tulo- ja jäsenmaksu, valitaan hallituksen jäsenet ja tili- ja toiminnantarkastaja.

Vuosikokoukseen voivat osallistua yhdistyksen jäsenet. Jos et vielä ole jäsen, mutta haluat liittyä, lähetä vapaamuotoinen sähköpostihakemus, joka sisältää täydellisen nimesi ja kotipaikkakunnan ja jossa vahvistat hyväksyväsi yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt ( 2023-03-27-Kotimajoituksen-Tuki-Ry-saannot.pdf (kotimajoitusverkosto.fi) ) osoitteeseen: hallitus@kotimajoitusverkosto.fi 

Jäsenmaksu on 0 € ja vuosikokoukselle on esitetty pidettäväksi jäsenmaksu ennallaan. Viimeistään 2.5.2023 saapuneet jäsenhakemukset käsitellään ennen vuosikokousta ja uusille jäsenille lähetetään kutsu kokoukseen.