Tue

Tue onnellista asumista ja tehokasta kotoutumista

Kotimajoitusverkoston toiminta on sekä yksilön että koko suomalaisen yhteiskunnan kannalta käänteentekevää. Kun turvapaikanhakija majoittuu suomalaisessa kodissa, hän saa rauhallisen ja miellyttävän paikan asua, tuo kotiin uutta elämää sekä kotoutuu Suomeen nopeammin ja kustannustehokkaammin.

Jotta voisimme tarjota tämän mahdollisuuden yhä useammalle, tarvitsemme tukeasi. Tukijäsenenä annat kallisarvoista tukea kotimajoitustoiminnan organisoinnin mahdollistamiseksi. Kotimajoittaminen ja –majoittuminen on vapaaehtoista eikä siitä makseta korvausta, vaan varat käytetään kotimajoitustoiminnan valtakunnalliseen ja paikalliseen tukemiseen esimerkiksi neuvontapalveluiden, viestinnän ja tapahtumien avulla.

Tukijäsenenä sinulla ei ole velvollisuutta tai oikeutta osallistua tukiyhdistyksen päätöksentekoon, mutta kerromme tukijäsenillemme säännöllisesti Kotimajoitusverkoston kuulumisia sähköpostitse.

Tukijäsenyyden hinta on yksityishenkilöltä 30 e / vuosi ja yhteisöltä 100 e / vuosi. Maksu maksetaan tukiyhdistyksen tilille.
Kotimajoituksen tuki
Refugees Welcome Finland ry
IBAN: FI5815443000002555
Viesti: Tukijäsenyys Oma Nimi

Mikäli haluat ottaa vastaan verkoston kuulumisia, täytä alla oleva yhteydenottolomake!

Tule tukijäseneksi