Osallistu

Tule osaksi rajat ylittävää verkostoa!

Kotimajoitusverkosto on uudenlainen järjestökentän toimija, jonka muodostaa yli 4 000 eri puolilla maata toimivaa tasa-arvoista verkostolaista. Kotimajoitusverkoston toimintaan pääsee mukaan muutenkin kuin majoittajaksi ryhtymällä. Ota yhteyttä sinua lähimpään paikkallisryhmään tai katso tapahtumakalenterista seuraava tapahtuma ja tule mukaan!

Mukaan paikallisryhmään    Avuksi valtakunnalliseen toimintaan     Lahjoita ammattitaitoasi
Juuri nyt tilausta on erityisesti seuraavalle toiminnalle:

Tukea majoittajille
Tule ideoimaan, minkälaista tukitoimintaa voisimme järjestää majoittajille.

Ota yhteyttä
Tulkkausapua
Puhutko esimerkiksi arabiaa, daria, urdua, pashtua, farsia tai somalia?

Ota yhteyttä

Tule mukaan paikallisryhmään

Paikallisryhmät ovat kotimajoitusverkoston toiminnan perusta. Paikallisryhmiä toimii tällä hetkellä aktiivisesti seitsemällä paikkakunnalla.
Paikallisryhmissä tarvitaan aktiiveja monenlaisiin tehtäviin, kuten tukihenkilöiksi, tulkeiksi ja koordinoijiksi.
Ota yhteyttä kotimajoitusverkostoon ja liity osaksi kotimajoitusyhteisöä!

Paikallisryhmien valtakunnallinen koordinointi: info@kotimajoitusverkosto.fi

Puuttuuko paikkakuntasi kartalta?

Jos alueellasi ei vielä kotimajoitusverkoston paikallisryhmää, voit perustaa sellaisen itse! Kotimajoitusverkoston paikallisryhmän voi perustaa kuka tahansa. Valtakunnallisen verkoston aktiiveilta ja olemassa olevien paikallisryhmien konkareilta saat apua alkuun.

Paikallisryhmän perustaminen pähkinänkuoressa:

Kerää paikallisia aktiiveja yhteen. Ydinporukkaan voi kuulua aluksi vaikka vain muutama henkilö.
Ottakaa yhteyttä Kotimajoitusverkoston valtakunnallisiin koordinaattoreihin. He lisäävät tietonne verkkosivuille ja neuvovat toiminnan käynnistämisessä.
Tavatkaa aktiivien kanssa, lukekaa Kotimajoitusverkoston toimintaopas ja sopikaa toiminnan aloittamisesta.
Aloittakaa toiminta! Useimmat Kotimajoitusverkoston paikallisryhmistä toimivat käytännössä suljetun Facebook-ryhmän avulla, mutta voitte sopia itse, mikä kanava sopii teille parhaiten. Ottakaa yhteyttä vastaanottokeskukseen ja kertokaa kotimajoitustoiminnasta vokin työntekijöille. Potentiaalisia uusia aktiiveja ja kotimajoittajia voi löytää esimerkiksi järjestämällä infoiltoja ja mainostamalla toimintaa paikallislehdessä.

Kotimajoitusverkoston hankkeen työntekijät auttavat sinua mielellään kaikissa kysymyksissä.

Avuksi valtakunnalliseen toimintaan

Kiinnostaako sinua valtakunnallisen toiminnan koordinoiminen tai paikallisryhmien tukihenkilönä toimiminen? Olisiko sinulla vapaana muutama tunti viikossa sähköpostien seuraamista tai sosiaalisen median päivittämistä varten? Onko sinulla ideoita, joilla Kotimajoitusverkoston toimintaa voisi kehittää?

Kotimajoitusverkoston valtakunnalliseen toimintaan voi osallistua mistä päin maailmaa tahansa. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisesta toiminnasta olet kiinnostunut!

Lahjoita ammattitaitoasi Kotimajoitusverkostolle

Kotimajoitusverkostossa on mukana monia eri alojen ammattilaisia. Verkoston laajentuessa työsarkaa kuitenkin riittää, ja tilausta on aina esimerkiksi IT-osaajille, kääntäjille, viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille, järjestötoiminnan asiantuntijoille, työnohjaajille ja projektijohdon taitajille. Kotimajoituksen ympärille on eri paikallisryhmissä organisoitu monenlaista tuki- ja vapaa-ajan toimintaa, joten kaikenlainen osaaminen on verkostolle arvokasta.

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista ammattitaitoa olisit kiinnostunut lahjoittamaan.